”Keittiöllä on aina paniikki!”

”Tää on polku, joka ei pääty koskaan…” -Jysky

Tänään saavuimme Rismalahteen, Aviapartion Prisma-kesäleirille 2015. Tunnelma tähän asti on ollut oikein positiivinen, toivottavasti näin jatkuukin! Kaiken kaikkiaan leiriläisiä on paikalla tällä hetkellä 30, joista 7 on aikuisia, ja mukaan mahtuu myös yksi nelijalkainen karvakaverikin. Sudenpentuja vielä odotellessa!

”Ruskettunutta mieslihaa silmän kantamattomiin…” -Jenni

Leirissä on tapahtunut paljon päivän aikana. Leiriläiset ovat rakennelleet mm. rinkkatelineitä, sadekatoksia, roskiksia, ja tietenkin teltat ovat saatu myös kasaan. Toki ahkerat partiolaiset ovat saaneet myös mahansa täyteen, sillä ruokaa on kokattu kyökin puolella ahkerasti!

”Kesäleirissä on juhlan tuntua!” -Riikka

Päivällisen jälkeen tarpojat jaettiin leiritarppovartioihin. Vartiot saivat tehtäväkseen auttaa keittiössä sekä huoltopuuhissa. He suorittavat myös leirimediaa.

”Onks nää niit lokin löysii?” -Saara

SAM_2868

”Lähetään notskille!” -Ari (sanoi keskeyttäen kirjoituksemme.)

SAM_2863

Iltanuotio sujui leppoisissa tunnelmissa makkaraa grillaillen. Perinteisiä laulujakin lauleltiin, mutta sanat olivat monella hieman hakusessa… No, sehän tarkoittaa että lauluja on tiedossa lisää!

”Rennon kuopan naurut.” -Emmi ja Silja

SAM_2845

Kirjoittanut Vaapukkavartio (Siru, Saara ja Aurora)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>