”Hiiteen noi pojat”

Me herättiin 6.50 koska meillä oli aamunhuolto vuoro eli: Meidän piti keittää aamupalan tiskivedet, hakea lisää vettä

SAM_2899

ja tehdä muita hommia. Jonka lisäksi me ollaan leiripäivystäjiä(herätetään leiri(siksikin piti herätä aikaisemmin), ohjataan lipunnostoon, aamiaiselle ja kutsutaan ohjelmiin) sekä media ryhmä, jossa meidän pitää ottaa kuvia ja haastatella toisia. Aamupalan jälkeen nakitimme yhteensä kuusi ihmistä siivoamaan vessoja,

SAM_2888

(joista yksi ei tullut :)) siivosimme teltat sekä ruokakatos pystytettiin.

SAM_2916SAM_2922

SAM_2920

Sitten olikin jo aika kutsua nälkäiset leiriläiset lounaalle. Taas oli tiskin aika! Ja vedet olivat kehutun kuumia:). Sen jälkeen menimme telttoihin pelaamaan korttia ja syömään mässyä. Harmiksemme meidän piti mennä tekemään rasteja, joka olikin loppujen lopuksi ihan kivaa. rastejen jälkeen söimme välipalaa ja haastattelimme Veraa.

Tänään me myös avasimme Aviapartiolle YouTube-tilin, ja latasimme sinne videon, jee! Vielä hiukan eilisestä, leiri koira Repe kävi uimassa, iltanuotion jälkeen<3.

SAM_2926

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>