Leiri lähtee kohta haikille

Leirimme kauneimmat ja tyynet päivät näyttävät osuneen juuri haikille sopivasti.  Aamulla saapuivat kanootit ja porukat harjoittelivat ensin kuivalla maalla.  Tämän jälkeen seikkailijat, tarpojat ja samoajat siirtyivät vesille ottamaan tuntumaa kaksisylinterisistä menopeleistään.   Fiilikset ovat hyviä ja ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.

IMG_3409
Kuivaharjoittelua

Aurinkorasvat pakattiin mukaan myös.  Taivas on puolipilvinen ja tuuli on lähes olematon.  Keli on täydellinen melontahaikille.

Melontahaikille valmistautumista
Melontahaikille valmistautumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>