Liina-piina

Aamu alkoi hyvin, kaikki heräsivät ja lipunnoston jälkeen syötiin aamupala. Sen jälkeen oli teltta-aluiden ja muun alueen siivousta. Ohjelmassa oli leiripyyhkeiden tekeminen. Edellisenä päivänä muutamat johtajat olivat kastelleet liinat etikalla ja ne oli ripustettu kuivumaan.

Tänään oli värien sekoittamista ja liinojen maalaus. Ne laitettiin roikkumaan pyykkipojilla narulle ja muoviruiskulla ruiskutettiin väriä. Jokaiselle värille oli oma ruisku.

Kuitenkin lounaalla huomattiin, että joiltakin oli löytynyt vesi-ilmapalloja astiapusseja.

SAM_3077

Sää oli aamusta mieluisa, mutta lounaan aikaa ilma synkkeni ja alkoi satamaan kaatamalla. Liinat nostettiin kuivumaan ja silitettiin myöhemmin.

SAM_3080

Vapaa-aikaa oli paljon kaikille ja osa nautti siitä pelaamalla korttia.

SAM_3079

Ristiseiska, Musta-Maija, Lännen nopein ja muut korttipelit olivat suosittuja leiriläisten välillä. Osa joutui muihin töihin. Tänään kaksi aikuista ja kaksi leiriläistä lähtivät Ruotsiin toiselle partioleirille joka kestää sen viikon. Oli hiukan haikea tunnelma, sillä heiltä loppui leiri siihen.

Niillä joilla jatkui leiri, teki iltaohjelmaa kaikille, sudenpennuista samoajiin. Vettä satoi osan ajan ohjelmasta, mutta se ei haitannut ketään.

SAM_3081

Tämä oli myös viimeinen ilta nuotiolla Prisma-leirillä. Kaikilla oli hauskaa. Sudenpennuilla oli näytelmää, seikkailijoilla oli leikki, tarpojilla improvisaatio-leikki ja samoajat osallistuivat myös tarpojien kanssa.

Kaikki menivät lopuksi väsyneinä nukkumaan. Huomenna tavaroiden purkua ja takaisin kohti Vantaan Kartanonkosken koulua :)

2 vastausta artikkeliin “Liina-piina”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>